Testimonials

Read what clients have to say about the treatment

Faizah Grootens

Amsterdam, The Netherlands

Ik was super enthousiast toen ik voor het eerst hoorde dat Dorry met deze methode naar Nederland kwam. De allereerste behandeling van haar overtrof mijn verwachtingen. Ik voelde mijn hele lichaam openen en mijn gewrichten voelden veel vrijer. Iedere keer dat ik een behandeling van Dorry krijg wordt de connectie naar mijn lichaam toe sterker en zijn lichaam en geest met ontspannen. 

 

Voordat ik Dorry ontmoette had ik heel veel klachten aan mijn onderrug. Na iedere sessie werden deze klachten minder en minder. Het beste van al is dat deze behandeling blijvend veranderingen in je lichaam geeft. 

 

Naast de fysieke ervaring is Dorry warm, intelligent, lief en voelt ze precies wat je als individu nodig hebt.

Ik beveel haar echt aan!

Nina Funk

Amsterdam, The Netherlands

An amazing way to release your body and get free in your joints, muscles, and mind.

 

Thank you Dorry for helping me getting fit after hip and spine problems and helping me find my way back into training.

Almog Loven

Nijmegen, The Netherlands

Highly recommended!  Warm presence, comforting touch, and skillful tuning to the body.

 

Go see her and she will make you fly :-)

Laura Rae Bernasconi

San Francisco, California

Ik kan Dorry Aben aanbevelen aan iedereen met pijn. Of het nu fysiek, mentaal of emotioneel is. Na een paar sessies met Dorry, begint de balans in je gehele lichaam weer terug te komen.

 

Dorry benadert jou en je lichaam op een bijzonder fijne manier. Ze is gevoelig, laat je echt op je gemak voelen en heeft veel compassie, warmte en empathie. 

 

Ik wou dat ik iedere dag van mijn leven en sessie met haar kon hebben! 

 

Laura Rae Bernasconi

Choreographer & Dance Teacher

Jackson Mooney

Vancouver, Canada

Ik ben een Canadees uit Vancouver en heb over Dorry gehoord via een YouTube video. Ik lijd aan een neurologische aandoening genaamd cervicale dystonie. In 2014 heb ik een diepe hersenstimulatie gehad waarbij twee implantaten zijn geplaatst die aangestuurd worden door een batterij.


Aan deze operatie heb ik helaas Parkinson symptomen overgehouden. 

 

De laatste twee maanden heb ik behandelingen van Dorry gehad in Amsterdam. Ik merk dat het voor een verbeterde beweging zorgt, dat het pijn en ongemak vermindert en dat ik meer energie heb. Ook voel ik me sterker in mijn onderlichaam waardoor ik minder last heb van Parkinson symptomen.

 

Dorry is intelligent & intuïtief. Ook is ze een erg empathische therapeut. Ik kan haar echt aanbevelen en beantwoord graag eventuele vragen.

 

Jackson Mooney
Psychotherapist

Sivan Be'ery

Tel Aviv, Israel

Dorry is an intelligent bodyworker in the Ilan Lev Method therapy.

 

I highly recommend her to anyone who is seeking an effective and special treatment.

Esther Hertog

Amsterdam, The Netherlands

Na zeven jaar met onderrug pijn rond te lopen ben ik eindelijk ervan verlost. Ik had alles al geprobeerd:, yoga, fysio, manuele therapie, chiropractie, Shiatsu etc en alles was wel fijn maar het hielp alleen maar tijdelijk.

 

Dankzij de fantastische behandelingen van Dorry Aben heb ik geen last meer van mijn rug. Ilan Lev therapie is een bijzondere ervaring en het helpt!

Sophie Jetten

Amsterdam, The Netherlands

Een erg goede therapeut. De manier waarop Dorry het lichaam benadert is fenomenaal. Je loopt na een behandeling weg met een heerlijk gevoel in je hele lichaam; zonder onnodige spanning en pijn.

Genevieve Osborne

Amsterdam, The Netherlands

Ik kan Dorry’s behandelingen echt aanraden! Ik heb al jarenlang chronische pijn en door deze behandeling krijgt mijn lichaam een soort 'reset’ waardoor ik beter in balans ben en me fysiek weer sterk en zeker voel.

Please reload